Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 10

Kievitsheuvel 1
2411LL
BODEGRAVEN
tel. 0172-611312

Na een prima voorseizoen waarin ESTO overtuigend de ReBo Trofee won en de eerste twee bekerwedstrijden, stopte zaterdag het bekeravontuur. CWO uit Vlaardingen won met 3-1. Mede dankzij enkele goede individuele kwaliteiten gaan zij een ronde door. ESTO mag zich nu volle bak richten op de competitie die zaterdag van start gaat.

De jonge ESTOploeg wisselt hele goede momenten af met te matige momenten. Daar was deze wedstrijd helaas een voorbeeld van. In de laatste minuut eerste helft verspeelde ESTO haar voorsprong en incasseerde direct na de rust nog eens twee tegendoelpunten.

Matige start.

Na een kwartier tikte Jesper de Heij de 1-0 binnen. Toch was sprake van een matige start en duurde het nog wel een half uurtje voordat ESTO wat beter in de wedstrijd kwam. Uit goed combinatie voetbal werden er prima kansen gecreëerd. Echter zonder resultaat en CWO bleef in leven. Met strijdlust knokten de bezoekers zich stap voor stap steeds meer in de wedstrijd en op slag van rust viel dan ook de terechte gelijkmaker.

Start competitie.

Binnen een paar minuten na rust was de wedstrijd gespeeld. CWO maakte twee goals. ESTO had niet het vermogen zich daarna op te richten. Komende zaterdag trapt de ploeg om 14.30 af voor de eerste thuiswedstrijd op de Kievitsheuvel. Lugdunum is de te kloppen tegenstander en voor ESTO zeker geen onbekende.